Få en kostnadsfri offert på din flytt genom att fylla vårt enkla formulär

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Step 1 of 4

Hållbar flyttfirma i Stockholm

Meflytt är din flyttfirma i Stockholm som alltid strävar efter att minimera vår miljöpåverkan och maximera effektiviteten.

Våra erfarna chaufförer kör med ecodriving för att minska vår miljöpåverkan, och vi strävar ständigt efter att bli mer hållbara.
Oavsett utmaningarna med din flytt, är vårt skickliga team redo att anpassa sig och lösa dem. När du anlitar oss för flytthjälp i Stockholm, kan du vara säker på att inget hinder är för stort. Kontakta vår kundtjänst om du har frågor – vi hjälper dig gärna.

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Omdömen från nöjda kunder på olika plattformar
0 +
Över 500 företag har valt oss för sina flyttar
0 +
Över 1200 familjer har valt oss för sin flytt, inom Sverige och internationellt
0 +

Kundrecensioner

Läs vad våra nöjda kunder säger om oss på flera plattformar.

Därför ska du välja oss

Ett pålitligt flyttföretag med fokus på lösningar och transparens.

RUT-avdrag för flytt

Visste du att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden? Läs mer hos Skatteverket.

Vår försäkring

Full trygghet med vår heltäckande försäkring.

Godkända tillstånd

Certifierade för yrkestrafik och gods.

Varför välja oss?

Låt oss ta hand om packningen och monteringen så att du slipper stressen och besväret. Vårt erfarna team erbjuder professionell packningstjänst, där vi noggrant packar alla dina ägodelar för att säkerställa att de är skyddade under transporten. Vi erbjuder även expertmontering av möbler och inredning, vilket gör att du kan fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt. Med vår hjälp kan du känna dig trygg i att allt kommer på plats på ett effektivt och korrekt sätt.

Expertis

Vårt utbildade team hanterar din flytt med precision, tryggad av ansvarsförsäkring och effektiva ledningssystem.

Trygghet

Certifierad personal och noggranna säkerhetsrutiner garanterar en problemfri flytt.

Säkerhet

Våra säkerhetsrutiner och försäkringar ger dig en trygg och smidig flytt.

Vi är proffs

Erfarna experter och optimala ledningssystem ser till att din flytt hanteras med största noggrannhet.

Din pålitliga flyttfirma i Stockholm

Oavsett om du flyttar till eller från Stockholm så kan vi hjälpa dig med alla praktiska aspekter av din flytt. Vi tar hand om det tunga lyftet, inklusive leverans av flyttkartonger och packmaterial i god tid inför flyttdatumet. Om du har andra saker att tänka på eller inte kan lyfta tungt, kan vi även hjälpa dig med att packa ditt bohag, demontera hyllor, ta ner gardiner och plocka isär möbler för smidig transport.När vi anländer till ditt nya hem, kan vi hjälpa till med montering av möbler, uppsättning av hyllor och gardinstänger samt hänga upp gardiner. Det är perfekt för dig som flyttar ensam och behöver en hjälpande hand. Vi vet att det finns mycket att rensa ut under en flytt, och vi hjälper dig att bli av med skräp, återvinna eller donera till välgörenhetsorganisationer.

Billig flyttfirma i Stockholm

Att anlita en flyttfirma enbart på grund av ett lågt pris kan vara en varningssignal. Oseriösa företag som främst konkurrerar med låga priser, snarare än kvalitet, är sällan att rekommendera. Tyvärr har sådana aktörer blivit allt vanligare, vilket resulterar i att fler kunder får negativa upplevelser. Vi på Me Flytt erbjuder flytthjälp även i Malmö och Göteborg – kontakta oss så tar vi hand om hela din flytt!

Vad kan hända om du väljer en för billig flyttfirma? Dina ägodelar kan skadas, de kan sakna försäkring, eller så levereras inte flytten i tid. Med timpriser kan kostnaderna dessutom snabbt dra iväg.

Hos oss får du däremot en prisvärd lösning där vi aldrig kompromissar med kvaliteten.

Tips för att sänka din flyttkostnad

Det finns flera sätt att minska kostnaderna för din flytt och få billigare flytthjälp. Genom att själv ta ansvar för vissa delar, som att packa eller bära mindre föremål, kan du spara en hel del. Ju mer du gör själv, desto lägre blir priset.

Vill du däremot ha hjälp med packning eller uppackning, kan det tillkomma extra avgifter. Detsamma gäller om du behöver flyttstädning, vilket är en vanlig tilläggstjänst i Stockholm. Men kom ihåg, även om du kan spara genom att göra mer själv, så kostar det tid – och tid kan vara värdefull i en stressig flytt.

För att få ett lägre pris är det också smart att flytta på en vardag som inte ligger nära månadsskiftet, då priserna ofta är lägre.