ME Flytt AB

Tjänster: Kontorsflytt

 

ME Flytt AB har nästan tio års erfarenhet av att hjälpa företag med att flytta sina kontor. Vi är övertygade om att du kan dra nytta av denna erfarenhet och få en företagsflytt som motsvarar dina krav och förväntningar. Vi har kunskapen och expertisen att utföra kontorsflyttningar snabbt och effektivt och det är av största vikt för oss att du som kund blir nöjd med flytten.

Storleken spelar ingen roll

ME Flytt AB jobbar med alla typer av kunder och vi hjälper både dig som driver ett litet företag och dig som har ett större bolag. I en företagsflytt ingår hela paketet – packning, transport och uppackning. Vi erbjuder även flyttstädning om du så önskar. För oss är det viktigt att vi kan erbjuda en helhetslösning så att din företagsflytt blir så smidig som möjligt.

Kostnadsfri besiktning

En företagsflytt ställer höga krav på en flyttfirma. En liten miss kan bli mycket dyr och därför erbjuder vi en kostnadsfri besiktning där vi diskuterar olika flyttlösningar med dig för att komma fram till det optimala konceptet för just ditt företag. Det kan inte nog betonas hur viktigt det är med en öppen dialog och kundanpassade lösningar.

Försiktigt och noggrant

Grunden till vår verksamhet är byggd på honnörsord som strategiskt tänkande, noggrannhet och försiktighet. I en företagsflytt flyttas varor av stort värde – och det är vår uppgift att säkerställa att du som kund blir 100 procent nöjd med vårt arbete. Kontakta oss för råd med utgångspunkt från just dina behov.

Kontakta vår transportledning för råd utifrån just dina behov.

Läs gärna våra packinstruktioner för kontorsflytt om ni packar själva.

Vi följer Kontor 2003

Bohagsflytt
Kontorsflytt
Utlandsflytt
Flyttstäd
Tunghantering
Magasinering
Buduppdrag
Projektledning
Offertförfrågan