ME Flytt AB

Tjänster: Pianoflytt i Stockholm

 

Behöver du flytta ett piano eller en flygel i Stockholm är vi här för att hjälpa dig. En pianoflytt kan bli en komplicerad historia. Därför är vår rekommendation att du hör av dig till oss inför en sådan flytt. ME Flytt AB har stor erfarenhet av större lyft av den här karaktären och det krävs en del planering och erfarenhet för att göra en lyckad flyttning.

Kan bli dyr affär

Ett föremål som väger så pass mycket som ett piano, vi pratar om upp till 250 kilo, bär med sig två risker vid en flyttning: Dels riskerar pianot skada interiör från den plats det flyttas från, dels riskerar pianot själv ta skada om man flyttar det ovarsamt. Då ett piano har ett stort värde ber vi dig tänka en extra gång innan du väljer att göra en pianoflytt på egen hand. Tänk även på att en flygel väger betydligt mer än ett piano, upp till 600 kilo, och har en dimensionsökning storleksmässigt som ökar komplexiteten ytterligare.

Flytta kassaskåp

När det rör tyngre lyft har vi också erfarenhet av att flytta kassaskåp. I likhet med en pianoflytt är även detta en komplicerad process med tanke på föremålets tyngd. Vi har personal som är specialiserade på tunga lyft som gör en sådan manöver snabbt och utan problem.

I trygga händer

Med oss är du i trygga händer. Vi är utbildade Europapackmästare och har ett yrkestrafiktillstånd, något som krävs vid transport av utrustning och möbler. En pianoflytt behöver inte bli en komplicerad historia – hör av dig till oss så fixar vi flytten säkert och effektivt.

Vi följer Bohag 2010 & Kontor 2003

Bohagsflytt
Kontorsflytt
Utlandsflytt
Flyttstäd
Tunghantering
Magasinering
Buduppdrag
Projektledning
Offertförfrågan